salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Thursday, February 3, 2011

hangout

da 2 hari brturut turut aku kua.. huh.. pnt gler.. tp sngt sronok..

ari selasa
aku kua ngn mama aku
shuping la pe lg
hehehe

aku pki bju sme time aku blik umah
xyh ckp pape la
mmg aku xde bju da
smue bsuh
x kering2

ujan kot kuantan


tula brg2 yg aku dpt
beg, suar, shawl
eh ade 1 agi, bju kurung
cop!!
lgi 1 xternal hard disk
ha... bnyk x?
?
aku nk mntak kasut
tp kasut yg mama aku bli dlu pon aku lom pkai
ujan kn, abis plak rsak nnt ks
ut
ps musim ujan la plak
heeeee :D


ari rabu
aku kuar ngn my sisters
sje jln2
cuci mata.. auwww..


see
aku da pakai bju laen
suar baru, bju baru, shawl baru
nk ckp pape ckpla
hehehe


time ni kt kedai mkn
smpat agi aku pose tu
heeeee :D


time kua ni
sku bli pe jer ea
ha!!!
aku beli riben, highlight ngn leave on

p/s: tu kali pertama aku pki shawl kt umah
mse kuar ngn mama aku tu, aku pakai shawl sbb mama aku nk tngok aku pakai ok ke x.. ble mama aku tngok ok, die blikn la lagi shawl bnyk2 kt aku.. heeee.. nmpk x permainannye??
yg ari kedua tu, pe lagi try shawl bru la.. hahaha.. ok x???
klu aku x try time aku kua, xkn aku nk try time duk lam umah kn? btol x aku ckp?? hehe

chow..


3 comments:

Nyssa Nuar said...

weh..kt kontan kat mne nk crik shawl yg fabulous2 gtu ek??

Sekamar Rindu said...

salam...

best aaa kuar shoppping ngn mama.

**folo ur blog

yunie said...

nisa-
ntah.. ari 2 aku jmpe kt ecm.. kuantan parade ade.. tp kn, psr malam murah.. cntik gk, leh bli bnyk2.. hehe

sekamar rindu-
hehehe.. best la sbb fully supported..
thnks 4 followng my blog..:)

pretty!!!!