salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Friday, April 8, 2011

imma bitch??

imma bitch

you are the fat short beast


me

you


so...
get the differences between you and me???


boooooya!!!!

17 comments:

Anonymous said...

sori ... i peminat disney ur post mcm xbest pule its sound like u pndg rendah org muke buruk....that beast sure has ugly face but he has d heart of an angel... syg u pikir u cantek tpi pemikiran mcm ni..kesian.... may ur heart get its cure..amin..~lulu

Anonymous said...

jgn pandang rendah kat org laen...cermin diri sendiri dulu...jgn maen hembus jek...skrg ko kat atas, satu masa ko akan kat bawah....

yunie said...

hohohoho.. nmpkye ade org terase.. bahagianye aku rse... weeeee

hmmmm, btw... aku xsngka plak ade org brminat ngn blog aku.. siap comemt2 agi tu... da la gne anonymous.. why??? takut ke cik adik.. xpe2, aku trime jer.. kuatkn smngt anda yep cik adik utk brhdpn ngn aku.. kikiki

ha... 1 lagi.. aku slalu crmin dri aku, sbb tu aku xprnah rse aku cntik.. tp, akuakn trime sgala pujian yg dberi.. hmmmm.. xtau la korang kn.. SEDAR DIRI, SEDAR RUANG yep cik adik.. hahaha

shaeyusoff said...

hahahahahahahahaha ade org terase .... ye lah kan dekat blog dye perasan cantek x bold kan 'i think i'm ugly'... bhahahahahaha so funny ... org yg cantek perasan cantek lagi better than org hodoh thp dajal perasan cntek... renung2 kan lah ye.... satu lagi terlebih feeling la pulak mcm beast tu dye je... btw, he is just a cartoon character, we made him and he doesnt has feeling .. thats y she used that photo not yours... nape x gune name sndiri?? nape perlu jadi anonymous ?? scare or what?? mcm baling batu sembunyikan tngn... penakot la... nak sound2 org tapi penakot... what the f**k...

Anonymous said...

Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud : “Orang pintar ialah sesiapa yang memuliakan dirinya serta membuat persediaan untuk kehidupan selepas mati, sementara orang bodoh ialah sesiapa yang membiarkan dirinya mengikut hawa nafsu serta mengharapkan cita-citanya dikabulkan oleh Allah”. (Riwayat at-Tirmidzi)

yunie said...

is dat the same person?? hmmmm..

alhamdulillah.. u knew dat oready..
papepon fhmkn mksd hadis tu kt diri ko dlu bru smpaikan kt org laen.. jgn jd cm ketam plak yep.. dats kind of embarassing..

aku pon xphm nape ko trase sngt ngn pe yg aku tlis kt BLOG AKU.. pedas sngt ea.. mnum air bnyk2 taw..

Anonymous said...

assalamualaikum... yg post hadis kat atas tue sye not d gurl yg sye rase awk mksudkn... sye kawan ur bf n kawan dat gurl oso, n sye anony sbb sye xde blog... hmm, sye follow ur blog... n sye little bit konfius ng ape yg jdi... tpi sye rase bahase awk sgt kasar, xbaek mengate org mcm tue, kalau dat gurl nk rase dye cantek, bia je la... anggap je dye bersukur dgn ciptaan Tuhan... awak pun xperlu nk provoke2 mcm nie, kamu due same2 perempuan... hmm, kte sesame Islam, jdi bawa2 bersabar, drpd awak mengate bkn2, baek awak tulis benda2 yg baek... kalau rase nk mrh, awak pergi amek wudu, buat solat sunat ke, insyaAllah reda... n for her, let her be... hehe~~~ sekadar berkongsi... (",)v

yunie said...

waalaikummussalam.. ehem2.. awk2.. klu awk xde blog pon, jus state kn nme awk at the end of ur word.. even sy x knl awk pon, at least sy tau anonymos ni ade nme rpnye.. like dat.. ok? itu nmenye adab menegur org.. hmmm.. awk, sy kn x tuju post tu utk sape2 pon, its random.. sape nk terase, terase la, hak masing2 kn.. ooo, yg kasar tu sy mngaku.. dat is me.. klu awk rse xberkenan ngn cara sy, awk g la bce blog org laen.. tp sy trime nshat awk.. buat pengetahuan awk la ye, sy ni bkn yg jenis cpt marah.. sy sngt susah nk marah org ye.. harap maklum.. last, sy tekankn skali lg, sy x tuju setiap tajuk yg sy tulis kt sape2 pon.. klu da ade yg terase, wat should i do?? klu sape2 rse die xwt pe yg sy tlis, anggap jer ape yg sy tulis tu sampah yg bertaburan di lantai.. easy rite?? btw, thnks for ur advice.. nice to hear dat.. seriously ok.. :)

dzul lutfie said...

''just say watever u like about me.. i won't bite.. but, once my evil come, u will know the truth of myself clearly..''- hah...mengaku pown evil!! agakny muke evil ko tu mcm gmbr profile blog ko free hair pkai topi tu.. cam setan la aku rse... serius.. sape agree angkat tgn! camtu ade hti nk jadi model??? boleh la, model sambal belacan kdai blakang umah aku..

yunie said...

xpla model smbal belacan pon.. aslkn model.. ko ade ke??? kikiki

bgusla ko knl rupe setan cmne.. mngkin org yg mmpunyai agama yg sngt kuat cm ko tau mcm mne nk dscribe org kn... ish3.. kuatkan semngt ko taw.. dis is nothing for me.. but i like.. tq angel.. :)

shaeyusoff said...

hahahaha xdek kaitan... silap page ke ape???? gile... nak jadik ustazah bkn kt sini.... nak bwt baek jadi diri sndiri la woi bkn stranger.... btw yunie, ure hotttt... hahaha... mcm miley cyrus la plok bnyk org xsuke... haha

Afeefah said...

Assalamualaikum Yunie. Maaf kerana memberi komen, tiada niat untuk mendatangkan mudarat terhadap anda, sekadar berkongsi pesan. Saya fikir awak perlu muhasabah diri.

Shaeyusoff - Would you behave yourself dear? 'Menyokong' biar berpada dan kena pada tempatnya.

Pada anda berdua, fahamilah ayat yang berbunyi 'Bukan siapa yang berkata tetapi apa yang dikata'.

Terima kasih.

anis said...

afeefah: sy sokong anda!!!

fendiruddien said...

cool ye yuni

yunie said...

waalaikummussalam.. time kaseh la ats psanan tu.. sy ni kn, psanan org yg pling rapat ngn sy pon sy x dgr, apatah lg psanan org asing cm awk ni.. btw, thnks 4 dat sbb amek berat psl sy..

shaeyusoff is my sister.. so, boleh x hormat hak org laen?? please... ade mslh ngn awk ke klu die nk coment pape pon.. tlg la wei pikir ckit bru coment.. adoyai..

u should understand dat word 1st, then u can tell us.. weirdo!!

shaeyusoff said...

afeefah: hey suke hati la nk menyokong sesape pon... kau sebok apehal??? tibe2 nak sound2 org... bla lah wey... go n live your life lahh... ass

shaeyusoff said...

bitching around here, really make me sick... ustazah2 sudah memenuhi ruang2 comment... hahaha...

pretty!!!!