salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Sunday, May 29, 2011

mari kutuk aku








semua ni gambar aku time PLKN
tau x plkn tu ape?
program khidmat negara

aku sngt tough.. hahaha

ok2, berbalik pada tajuk kita..
MARI KUTUK AKU
hehehe

aku sngt happy bila aku tau name aku tercalon dalam plkn.. oh shit!!! aku tipu korang.. pas jer aku tau name aku ade dlm senarai calon plkn, aku rase sngt sedih.. serious teramat sedih.. knape la naseb aku jd malang cmni.. dlm bnyk2 pelajar lpasan spm, aku jgk yg jdi pilhan.. damn!!!

aku la manusia yang paling xsuke bersukan..
korang tengok jer badan aku tinggi cm galah cmni, tp bile ditanye pasal sukan, HARAM..
sumpah aku xsuke..
dari sekolah rendah smpai la universiti skang ni, xyhla tnye aku pasal skn ape aku join.. sebab pertanyaan tu akn membuatkan aku confius..

so, bila dapat jer plkn ni, macam2 la ade dalam kepala otak aku ni..
penat la, takut la, macam2 la yg negatif..
disebabkan terpaksa, aku pergi jugak..
kalau x pergi kang, masuk jail plak.. sia2 hidup..

nk tau ape hasilnye??
gambar2 kt atas tula yg aku bulatkan merah..
cmne??
cun kn aku???
cm teeeeettttttt jer..

kitorang disediakan makan 5 kali sehari
n aku xpernah miss sekali pon

org laen nk kuar kawat, sapu sunblock
aku kuar, dgn muke semulajadi aku

org laen mndi 2kali sehari
aku mndi sekali sehari
tu pon naseb jer klu rajin

hasilnye cmtu la
xsenonoh gler

hahaha
dats all from me

thanks for my best fren sara for the pixies
rndu gler nk tngok gamba lama
ahakz

chow!!!!

2 comments:

Nyssa Nuar said...

ko mmg x snonoh mok! sjak dulu kale agy...miahahahaha..laju aje aku nih kalo bab kutuk ko....ko yg ajk kan??wahahahahaha

yunie said...

hahaha.. jht angat tu babe..

pretty!!!!