salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Friday, June 3, 2011

annoying things couple do

log in jer facebook kite leh tngok kn status kawan2 kite " rindunya kat honey, rindunya kat baby, rindunya kat bear... eh!! hehehe.. kadang2 orang yg tengok pon naek mnyampah kan.. nape la kapel ni mcm ni.. die sorang jela ade bf kan........ mcm la xleh msg ckp sndiri kt tuan punyer badan kan.. tu la masalahnye kapel skang ni termasuklah aku.. same jer.. 2x5.. hehehe.. sory la guys... kadang2 mnde2 mcm ni spontan ble kegedikan utk menunjuk nunjuk tu datang xpon boleh dikatakan hobi la kan.. ape aku kisah.. hahaha

bila time kuar jalan2, lagi la bnyak kite leh tengok ragam kapel2 ni.. macam2 ade.. ade yg sweet, ade yg cute, ade tu yg annoying gler.. rse cm nk g laga2 jer kepala diorang ni kan.. kn2?? kalau aku, aku xtaula org pandang cmne kn.. tp aku akn mngelak seboleh mungkin wt mnde2 yg annoying di khalayak ramai.. mnde yg aku xsuke tengok, aku xkn wt kat diri aku sendiri.. insyaallah..

so, skang aku nk bgtau ckit ape yg aku xsuke sangat tengok kapel2 wat..

1. fighting in public/ bergaduh kat public
ohoi..... wahai kapel2 sekalian.. aku tau kadang2 mmg ade masalh kn.. bf korang jeling2 girls laen ke, bf korang xbeli pe yg korang nk ke, bf korang ckp phone lame sngt ke, pape jela kn.. tolongla jgn nk wt perangai kt public.. memalukan tau x.. simpan2 ckit prangai xsenonoh kt tmpat laen.. korang nk gaduh ke, nk bertumbuk ke, nak ape ke, g la wt kt tmpat yg xde org.. bukan tmpat tontonan umum.. bagi aku kapel yg bergaduh kt tmpat public ni saje nk wt lakonan murahan.. nk berdrama g tempat laen la.. berbulu mata aku tngok.. bagi aku, if you fight so much, why bother being together? pfffttt..

2. carrying her bag/ tolong bawak beg si gf
korang boleh cop aku minah suka jaga tepi kaen org tapi perlu ke si bf bawak beg si gf lebeh2 lagi kalau beg tu kale pink??? come on la dude.. u are clever enough to think and to feel what people will say.. aku x taula korang girls.. bagi aku, aku suke lelaki tough and well, manly.. ape kes g shopping complex bawak beg gf.. damn!!! honey, as much as we like branded thing, it is not your thing!!! beg gf ko, bia la gf ko bawak sndiri.. ko x yahla cbuk2.. nape takut gf ko penat ke?? kalau takut die penat, sblum kuar tu ckp kt die xyh bwk beg tu.. letak jer ic ngn duit dlm poket.. adoyai.. seriously, leave the bag carrying to us, and girls, don't do that to your bf just because YOU CAN.. huh..

3. 'we' syndrom/ syndrom 'kite'
i jump, u jump.. wat the f***!!! "kitorang suke g jalan kat tempat tu taw","kitorang suke makan makanan tu taw".. ok.. enough!!! so wat dgn korang? hish, xpaham la aku ngn kapel mcm ni.. aku sorang je la kan ade bf kn.. aku srg jela leh wt semua bnde ngn bf aku kn.. aku x leh hidup tanpa bf aku kan.. ha tuiiii.. look, i understand that one becomes part of a two, you are eager to want to do everything together, tapi tu x bermakna identiti korang leh hilang cmtu jer.. kadang2 fikir gk la perasaan kawan2 korang tu.. 24-7 together.. eh, cm kene kt aku jek.. tapi agak2 la beb.. x kan semua bnde korang nk wt same2 smpai xde mase utk org laen kn.. pikir2 la..

4. baby talk
"mucuk2, bb cayang cangat kt mucuk" " tayang bb tangat2" "bb,luv u tho much"... bluekkkk!!!
muntah hijau aku dengar org cakap mcm ni tau x.. oit kapel2, tlg la jgn ckp mcm tu.. manja sngat la tu konon.. manja taik kucing..ckp leklok x leh ke?? korang penah dgr mak ayah korang ckp cmtu?? x kan.... bahagia jer smpai skang.. so, tlgla la jgn menggedik wt cm tu.. x saba sngat nk dpt baby ea.. kalau baby dgr pon, cirit birit baby tu taw..

ok, thats all from me.. hahaha

kepada yg terasa tu, terasa la.. pikir la dulu sblum wt pape.. kene ingat, dunia ni bukan berputar kt korang jer..



p/s: peringatan ni utk diri sendiri gk.. peace.. chow!!!!

2 comments:

pretty!!!!