salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Saturday, June 11, 2011

best ke fitnah org?

tajuknye agk mncabar untuk describe kn...
hehehe

straight to the point ok

guys........


bear in your fucking idiot mind!!!

dah2 la wat cite pasal org yg ko x kenal pon die tu sape sebenarnye..
die nk menipu ke nk ape ke, mampus die ah..
die bukan tipu ko pon..
yg ko nk terasa lebeh2 tu nape..
die x kacau hidup ko pon..
jgn ah cbuk2 duk kacau hidup die..

ko duk fitnah2 die ckp die bkn doktor la, nk tipu duit kawan ko la, nk memutuskan persahabatan ngn kwan ko la, bukan duk kat luar negara la, belajar x tinggi mane la, pape jela, ko dapat ape???
dapat ape???

kalau betul la mnde yg die cakap tu semua betul
ko tau ko akan dapat pe?
dosa taw..
dosa besar.. siap ko kene mntak maaf agi ngn die..
x malu ke???

kalau pon betul la pe yg ko jangkakan tu kn..
ade terkesan kt hidup ko ke??
leh wat ko bahagia sngt2 ke???
x paham tol la aku..

biarkan jela die ngn hidup die..
ko ckp nk tengok kawan kte hepy kn..
da kwn kte hepy ngn lelaki tu, lelaki tu yg kwn kte pilih, terime jela keputusan kwn kte tu..
ko xde hak nk tentukan ape yg kwn kte patot wt or x..
cukupla bagi pendapat jer..

kite just leh doa jer hope x jadi pe2 yg x baek kt die..
ko x kesiankn die ke..
sedey tau x ble terpikir ade gk kwn yg snggup wt kwn sndiri mcm tu..

ko wt macam2 kt die da mcm ko x nk kwn ngn die smpai bile2..
hal kecik jer.. xyh la nk pnjg2..
buang la syak wasangka tu..
kalau melebey sngat ssh gak..
mkn diri sndiri taw..
kawan da lame tapi disebabkan hal kecik yg x berkaitan lngsung ngn hidup ko,
snggup hilang kawan ea..
sudah2 la ea...
kalau x kesiankan kt diorng pon, kesiankan la kat diri sndiri tu..
penat taw kalau asyik buruk sngka kt org jer..
pikir-pikir la ea..

chow!!

4 comments:

Nyssa Nuar said...

like byk2!!!
ssh idop ngan org yg ske judge org laen n spread iter yg x betol nih...

yunie said...

betol2.. ssh tol.. hidup kalau stakat nk mnyusahkan org laen, gantung diri jela.. manusia2..

aLya maNip said...

just a word first, THANX.
hahaha..tiba2 aku nk perasan tu aku plak kn. boleh k?haha
ada yg sedang terasa wei..

yunie said...

welcum :)
bule jer.. no prob.. hehehe
setiap post yg aku wt mesti ade yg terase, aku da bese ngn keadaan sebegitu.. kahkahkah

pretty!!!!