salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Sunday, June 26, 2011

kahwin #1

ehem3..
hello guys....

hari ni jom kite cite pasal kahwin..
heeeeeee... :)

part 1
baju kahwen

klu ikut perancangan aku selepas berbincang
dan memaksa si cinta hati
kitorang akan ade 4kali kendur
waaahhhhhhh... lebey2 plak kn..
betol la.. 2 kali tmpat aku, 2 kali tmpat die.. :)



kenduri pertama

lepas akad nikah


Green Lace Kebaya

kebaya labuh lg sesuai kot.. nnt xdela dlm masjid time duduk aku sibuk check nmpk ke x bahagian belakang aku.. kn2?? hehe

kalau boleh aku nk kale yg mcm ni la.. light green.. padankn dgn kaen batik yg bright.. waaaaa... syoknye... hehe

untuk si cinta hati, biasa baju melayu je kn.. same color with me, dats for sure.. ;)








kenduri kedua

tengahari-time meriah kn.. hehe

Indian Dress

yang ni mmg kene ade kot sbb request from my mom..

aku nak kale gold.. sbb jrg kn org kawen ngn kale ni.. hehe..cntik x? cntik kn.. heeeee

untuk si cinta hati mcm mne ea? lebey kurang cmni la.. jnji kale same.. hakhak..




















kenduri ketiga

majlis di sebelah pihak lelaki -tengahari la kn.. hehe


lebeh kurang cmnila bajunye..

nk kale purple pink2 ckit.. xmo pink sm
ue sbb aku x bape berkenan lelaki pakai pink.. haha

untuk si cinta hati, hmmmm.. nnt la pikir.. yg penting da xmo bju melayu.. heeeee








kenduri keempat

malam- just untuk family n kawan2 terdekat sahaja
cruise kn bear?? yeay!!!


dress....
of course white color.. hehe..

x berape nk kembang n labuh sngat kat bawah in case nk berjalan.. xdela terhegeh-hegeh kn.. hakhak..

untuk cinta hati, mestila tuxedo.. ouch... i can imagine hows ur look my honey.. :)




















yup2!!
thats all from me..
:)

p/s: ini perancangan aku buat masa sekarang.. lagi 3 tahun aku xtau la mcm mne.. aku ni ske ubah2 plan.. hehe.. hope evrything goes well.. amin.. :)

2 comments:

bunga said...

bagus la..rancang awl2..hahaha

yunie said...

hahaha.. thnks bunga.. :)

pretty!!!!