salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Sunday, June 12, 2011

kalau tak terasa, jangan nak kepoh bagai

adoyai...
aku xmo gaduh ngn ko..
ko kawan aku..
ko pernah berjasa ngn aku dulu2.. aku ingat tu..

aku mintak maaf kalau post aku sblum ni mengguris hati ko
waaaaa... ayat aku da x leh bla kan..
aku x tujukan post aku tu utk ko..
itu umum..
peringatan utk semua org, peringatan utk diri aku sendiri..

my fucking idiot mind yg membuatkan aku rajin utk menaip
my fucking idiot mind gakla yg menyebabkn aku gaduh ngn org laen
my fucking idiot mind jgkla yg tolong aku protect diri aku sndiri tnpa bantuan org laen
semua disebabkan MY FUCKING IDIOT MIND

ko bukan lawan aku
ko sweet sngat, baek sngat
x sesuai nk lawan ngn aku
sebab tu ko memerlukan kawan2 ko untuk bekapkan
takut ko terluka

aku pon risau ko terluka
ko kawan aku
skali da kawan ngn aku, da penah wt baek ngn aku, smpai bila2 tetap kawan aku
janganla angkut semua kawan2 ko membenci aku

kalau betul ko x terasa, janganla nk kepoh 1 dunia ade org fitnah ko
FITNAH tu tajuk umum dan aku patot bagi peringatan utk semua org
tp
kenapa ko nak terasa tajuk tu utk ko?

satu lagi
aku x aspect ko akan stalk blog sampah aku ni
penting sngat ke utk tahu hal aku?

aku ada dunia aku sndiri
dunia suka dan duka aku
tp aku xkan hebohkan duka aku kat semua org
cukupla diri aku sndiri yg tau
aku akan ubatkan sendiri duka tu supaya aku akan jadi makin kuat

aku harap ko faham
xelok orang cantik cm ko ramai musuh
ko nak wat semua kawan2 aku musuh ko ke???
pikir2 la..
kalau ade pape x puas hati, terus tanye aku..
xyah nak menjaja merata-rata n xyah nk wat lg ramai benci aku..
aku leh cari musuh aku sendiri
tapi bukan ngn ko..

sekali agi aku mintak maaf kalau mengguris perasaan ko ngn kawan2 ko..
sorry..

p/s: aku menulis utk diri aku sendiri.. kalau umur aku pnjang, aku da tua nnti aku leh baca balik pe yg aku da wat mase aku muda.. itu tujuan aku menulis..

5 comments:

aLya maNip said...

hahaha...cukup 10 taun nnt ko baca balik..wat bahan gelak..hahaha

yunie said...

xyh tnggu 10 tahun, balik utm nnt, aku bace balik, guling2 aku gelak dlm bilik.. baek punyer.. hahaha

bunga said...

aduhhh...sabar yek..:0

biharahim said...

sabar akak :D

yunie said...

bunga- okie bunga.. tq.. :)

biha- yup2.. akak sdg bersabar.. hehe

pretty!!!!