salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Friday, June 17, 2011

untuk lelaki sengal : fendi

wahhhh..
bukan maen ea ayat ko perli aku..
asal x print screen jer pe yg aku coment tu? nk jaga hati aku la sangat.. konon.. booooo!!!

kepada readers yg nk tau aku kutok sape
ni blog tuan punyer badan tu
suara lelaki

ehem3.. hoi fendi, eh! kasar sngat tu.. oit fendi.. ha baru sweet ckit kn.. hahaha.. ko ingat ko sorang leh wat status utk aku.. come on la, aku x gentar ok.. hikhik.. skang time aku pulak untuk berbahas.. wahhh.. ayat aku mmg xleh bla sjak akhir2 ni.. ko mmg suke cari publisiti murahan pon.. kalau x, x kan la ko dapat musuh murahan gak kn.. ooppsss!!! hehehe... ko mmg sngat emosi.. aku rase ko patot join blog yg emosi2.. mntak tips kt diorang.. ne tau leh wat header blog baru 'aku lelaki yang penuh dengan emosi'.. kn?????? mmg bese ayat aku klu nk cari gaduh mmg bernas.. ko x cakap pon aku da tau.. dats my style.. kikiki.. yeke ko x kisah ni pe aku ckp fendi? jgn nnt msuk paper ade org gntung diri suda... haha..


eh, cm kecik plak kn.. xpla.. klu korang rajin, korang besarkn la sndiri..

my dear brother.. mende gok mu bilamana2?? dok paham lngsg aku ayt mu gune ni.. bajet baku sngat la tu.. hampeh ade ah.. hahaha.. ohoi..............
1. memang salah ko pon persahabatan mereka terputus.. aik, aku pon da jadi cm ko gne ayat skema.. haish.. hehe.. kalau ko xdtg dlm hidup die, diorang akn gadoh besar cmni ke? aku rase x.. mustahil.. da 2tahun lebey aku tngok diorang sme2, ok jer.. xde mslh pon..
2. mmg ko salah pon.. ade masalah ckit tinggal.. klu tnggal x pikir da xpe, ni tinggal cbuk duk pikir2.. ape kes? baek ko sttle kn.. at least rse gk puas hati..
3. pilihan konon.. ape pilihan2?? pernah ko tnye die ape yg die nk? jadi ko yg salah gak..
4. tikar bantal la sngat ko tu.. yg ni aku xsalahkn ko pon.. sbb ni berkaitan ngn mase dpn ko sndiri.. jgn nk tuduh aku bkn2 ea.. aku terase taw.. eeeuwwww.. haha
5. ha.. yg ni mmg ko salah gak.. disebabkan aku slalu bekap ko, ngn aku2 skli diorang nk ajk gaduh.. bongok sngat.. ckp xterase, tp 1 dunie die nk kepoh.. xphm tol aku..
6. xpernah paksa konon.. eleh.. ayat ko mmg xleh bla la.. wa rse cm nk gelak guling2 jer lu taw.. hakhak.. mmg la ko x pakse scara trng trngan, tpi scara psychologynye ko pakse.. bagi harapan mcm2 x pksa konon.. hmmhh..
7. cmne aku nk bg ruang kt ko klu ko x ckp.. aku mne la tau ko nk ruang.. at least bg tau la spatah kat aku ke kt die ke.. ko nk besar mne ruang tu ckp jer, aku leh sediakan.. aish..
8. cuba nk lakukan sesuatu la sngat kn.. ko wt sesuatu yg bangang, mmg la aku salahkn ko.. tu pon x paham..

bilamana ko akan berakhir, bile ko tau cmne nk solve semua msalh ko.. persahabatan berakhir?? ko nk kene tumbok ngn aku?? skali aku tumbok ko baru ko tau erti penyesalan..

aku ngh chill la ni bro.. iye, mmg aku xkn jemu nk bg nasihat n sokongan kt sahabat2 aku.. sbb aku tau, masalh akn dtg ble2 mse jer.. klu aku ade mslah nnti, diorang jgkla yg aku cari n akan tlg aku untuk selesaikn same2.. bagusla ko tau nk berterime kasih kt aku ats nshat2 aku.. tau pon ko kerdil.. ahakz!! mmg aku dgr sebelah pihak sbb ko xpernah nk ckp ape masalah ko kt aku.. cmne aku dgr dari phak ko?? cbe ckp cmne.. klu ko ade dpn mate aku, aku penyet2 ko wat sambal taw.. sebenarnye, aku pon xphm mksd dayus tu cmne.. cm bes dgr org ckp.. aku pon try ah kt ko.. lek ah bro.. doksoh ah mecok.. aku guraw2 jer.. lu lembut ati sngat la der..

kalau ko nk cari tapak baru pon xleh nk bwk die skali ke.. harungi la same2.. ckp bercinta.. ape gne ade pasangan klu x gunakan.. stakat nk tnggl die, pastu ko nk berundur nk cari tapak baru, baek xyh bercinta.. ko duk sorang2 lagi bagus.. x menyusahkan org laen ko taw.. tau pon ko xde hak nk wt cmni kt kitorang.. seb bek sedar.. jadi aku xyah la sedarkan ko agi.. ko mmg xsoh aku cri problem ngn diorng, tp diorng yg cri problem ngn aku.. jenis mulut xleh duk saja.. nk gaduh pon caria h yg same taraf ngn die.. klu cari aku mmg clap la.. aku can stand on my own.. nk bodek aku la tu ckp aku cantik.. aky da bese dgr la fendi, xyhla nk ckp agi.. hehehe.. prasan aku ni, klu kene lempang baru aku sedar agknye.. haha.. mmg aku xske mnangis.. airmata xkn bley mnjatuhkan aku.. itu aku.. ko da phm aku ckit2 kn.. a ah, mmg aku kritik ko ngn ikhlas pon.. tulus dari hati aku.. aku ckp pe yg aku betol bg pandangan aku..

ok.. aku leh bagi ko ruang.. kang sng klu ko ckp awl2.. xyah aku membebel bnyk2 sngt.. penat taw.. aku bebel kt gg agi, kt ko agi, kt adik2 aku agi, mcm2 la.. hehehe.. mmg aku marah sngat kt ko sblum ni.. tp skang da x.. sbb aku tau ko ade jer utk kitorang.. tu jer yg aku nk.. aku nk ko wujud.. aku x kisah la ko nk pentingkan diri ke, ape ke, sbb tu hak ko.. semua org ade hak utk pentigkan diri sendiri.. ngaku pon bebal.. bnyk agi taw, bkn tu jer.. artis?? artis tahi kucing.. klu diorang tu glemer baru leh panggil artis.. aku akn prthnkn sape2 jer aku syg dan aku rse die hak utk dibela.. aku prthnkn ko, aku prthnkn die, n sape2 jer yg aku syg, n x try cari pasal ngn aku.. xde kaitan engineer ngn smue ni ea.. ko da xde modal nk gaduh ea.. booooya!!! bermain ngn kata2? aku xckp pon ea.. perasan!!! ko ingat ko ckgu bahasa nk maen ngn kata2..

ko leh wat aku pikir laen pasal ko pasni.. asalkn ko ade jer utk kitorang.. aku nk ko ade.. fullstop!! xpayah cari salah ko.. aku da bgtau semua skali kn.. pasal diorang yg mental abuse tu ko jgn kisah sngat la klu aku nk gaduh dgn diorng pon.. bagi aku DON'T RUN UR MOUTH IF U CAN'T HANDLE WHAT I AM GOING TO SAY BACK.. clear kn? mmg setiap ape yg berlaku ade hikmahnye.. tau pon.. pastu x tau cmne nk praktikkan.. tumbok muke baru tau.. bagusla ko x pernah buang die n x terniat pon nk wt tu.. sbb klu ko wat mnde tu, aku akn mnghntui hidup ko slame lamenye.. huahahaha.. aku tau die pon macam ko..

die x pergi pon dari hidup ko.. ko jer yg anggp mcm tu.. tula, nape ko xpernah tnye die ape yg die nk? cube ko tanye die.. pastu baru la ko leh wat keputusan die nk lari ke ape ke.. aku paham perasan ko tapi xsebanyk yg ko rase la.. aku just mampu bg nasihat.. klu ko nk ikt ke x, itu hak ko.. aku da usaha mne yg trmampu utk ko.. aku tau aku mmg indah.. ko xyah la bgtau trg trngan.. malu la aku.. hikhik.. bluek.. hahaha.. u must fight for life n fight for love.. thats better.. DISTANCE IS A TEST OF LOVE.. MANY WILL FAIL FOR THOSE WHO CAN'T STAND IT.. BUT FOR THOSE WHO CAN THERE'S ONLY ONE ANSWER. TRUE LOVE.

memang semua lelaki xkan mampu nk renangi lautan api.. sembang2 buang masa bleh la.. nk wt betol2, haram... xyh bogel, xyh ayat jiwang, ko just ikhlaskn hati ko jer.. die pon xmintak ko wt semua tu utk die.. die just nk ko slalu ade dgn die.. waktu ko ssh or waktu ko hepy.. tu jer.. n aku pon akan wt mnde yg same utk bf aku.. wahhh.. nk jgn bf aku kn.. ko ade?? haha..

aku tau ko manusia biasa, lagi biasa dari manusia2 laen.. tp kite semua diberikan akal untuk berfikir dan hati untuk merasa.. ko guna la baek2 pe yg tuhan bagi tu.. tuhan bgai bkn untuk saje2 taw.. semua bersebab.. smua org ade mimpi indah n harap mimpi indah tu akan jadi kenyataan.. aku x pernah benci ko.. ko kawan aku.. time aku sedey ko ade utk aku.. aku hargai tu.. fendi... JUST LEAVE THE DRAMA FOR REALITY TV AND NOT UR REAL LIFE..

buat si die tu, ko trgknla elok2 utk die.. aku tau die rndu ko.. cbe skali ko phm persaan die.. xyhla soh die wat mnde yg die xnk n xmmpu nk wat.. die just nk ko ade ngn die.. tu jer.. ko pandai2 la pikir fendi.. ko da besar kn.. aku xde hal klu stakat nk tlg ko.. small matter jer bro.. not abig deal..

thnks utk semua yg ko wat utk aku and sory kutok ko scra terang-terangan kat cni.. hahaha.. sory fendi.. u are my BFF.. just remeber that ok bro..

ikhlas,
perempuan indah..

huahahhaahha

2 comments:

aLya maNip said...

bila "lelaki dayus" dan"perempuan indah" berbahas..aku gelak baca ni tapi bergenang air mata aku..hahaha

macam2 la ko..nway..thanx a lot 4 being by my side syg :-)

yunie said...

hahaha.. ala, stakat fendi, small matter la.. bajet die tough sngat.. kikiki

pretty!!!!