salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, August 30, 2011

pagi2 raya buat aku stress =.=''

hye guys...

selamat hari raya aidilfitri buat semua..

skang ni aku ngh kt kampung.. lepak2.. petang kang bru pergi beraya balik.. hehe
btw, i have something to share..
kisahnye sangat la stress (mata ke atas tngn ke dada)

ha!
begini kisahnye...

aku bru balik sembahyang raya, then aku pon check la msg kt nset celcom.. kot2 ade org msg raya ke kn.. hehe.. actually aku krg prihatin ckit dgn nset celcom semenjak aku gne digi.. hakhak..

msg tu dlm pukol 2.13 am tadi..

bunyi nye mcm ni...

"smpai hati kau, aku trust kau... ni kau blas.."

macm tu la bunyi nya..

then aku pon 'apekah?????'

kn????? tbe2 xde angin xde ribut msg cmtu.. org pagi raya msg mintak maaf, ni x.. pelik tol aku ngn manusia mcm tu.. huh!

tp x mengapa.. its up to u dude.. i dont even care.. i'm sure u know me well..


sekadar tazkirah di hari raya:-
tak payahla asyik nak cari kesalahan orang lain jer.. cermin diri sendiri tu.. tengok ade silap ke x.. ni x, asyik orag lain jer silap.. die buat semua betul.. kalau mcm ni la punyer perangai, memang smpai kubur pon xde org akn sayang..


p/s: aku bukan org pertama kn yg ko rase mcm ni.. so, skang tepuk dada tnya selera.. hati perempuan bukan untuk dipermainkan.. dan satu lagi aku nk ingatkn, jgn nk memporak perandakan persahabatan orang lain ok, sebabnye nk lebey disayangi.. haktuiii!!! dan yg paling penting, aku tak bodoh nk pertaruhkan persahabatan aku demi lelaki cm ko.. chow!!!

2 comments:

aLya maNip said...

juz read diz..
babe,,,btw..ade bnda nak cite..balik utm kta story2 ya :-)

yunie said...

hmmm.. xsaba nk dgr.. aku pon ade bnuk mnde nk tnye.. hehe

pretty!!!!