salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, July 10, 2013

B2B: Persiapan pertunangan - Dress, Kasut, Handbouquet



Hello readers..
Lame x update pasal B2B.. A bit busy with my research..
Ok now, back to the main title..

Yuni nk review sikit pasal dress yg yuni pakai masa tunang, kasut, and handbouquet..
Before this i had reviewed about mini pelamin and hantaran.. Kalau nk tengok boleh click bawah ni okay :) hihi
hantaran
Untuk dress, yuni just tempah org jahitkan.. Kawan mama.. Yuni ckp kt die nk design cm mne, pastu die imagine, pstu die jahitkan la.. bhahahaha.. ntah ape la kau mencarut ni yuni oiiiii..

haaaaa.. Cantik x? Cantik x? kehkehkeh..
Ni kain jenis satin color peach..
Cost untuk dress ni hanya RM100 sahaja, upah jahit sekali dgn beli kain n dgn lace tu sekali..


Untuk lace and manik tu mama sy jahit sendiri okay.. Nice kn? Owh i love my mom.. Hantaran buat sendiri utk anaknya, lace untuk dress pon tolong jahitkan.. Anak die buat ape??? kuikuikui


Veil tu pinjam dgn andaman alya - kak ina.. She is soooo nice..
Tudung tu bawal biasa je.. kale pink belacan..


Ok.. Untuk kasut dan handbouquet pulak..

Jeng jeng jeng...



Untuk handbouquet tu yuni just pilih bunga n color bunga yg yuni nak n kedai tu akan gubahkan.. Boleh tahan jugak la mahalnya.. bhahahahaha..

Total semua sekali handbouquet = RM80
Xpe mahal ckit, nanti time kawin leh guna balik kn? errrrrrrrr.. I'm not sure about that.. =.=''




till then...... xoxo

Next update: make up


2 comments:

pretty!!!!