salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Friday, December 31, 2010

the end of 2010

thun ni bnyk gler mnde jdi.. ade yg sronok, ade yg x.. tp smue aku da setlekn.. no prob at all..

thn 2 aku rumate ngn ayu.. my clasmate.. she is so incredible.. tnggl sbilik ngn die mmg aku xkn lpe smpi mati.. time sronok, sronok gler.. ktorng duk brcerita, g jln2 sme2, die duk dgr aku mlalak dlm blik even sore aku x sdap, die bg a;at mekap kt aku, smtimes die mekapkn aku, mcm2 la ktorng wt sme2.. but, ble tbe time dingin, mmg dingin gler.. aku ni jnis pndam.. klu aku xpuas ati, aku smpn jer srg2.. jdi akbtnye msing2 x bckp.. tp ayu, klu aku x bckp ngn die, die akn cri gk mnde nk ckp ngn aku.. lme2 aku akn baek sndri.. n ktorng akn lalui kgmbiraan smle.. hehehe..

ayu jgkla org 1st tau psl aku ngn gg.. mne x nye, klu asyk duk kuar jer.. time 2 jgkla, aku abaikn ayu.. aku rse bslh gk la.. tp ayu ckp die xksh.. die phm.. 2la slh 1 sbb aku ske kwn ngn ayu.. die jnis x smpn dlm ati.. klu die x puas ati, die lps jer.. aku da pnah kne skali ngn die.. pdn mke aku.. hahaha

thun ni jgk, aku wt hl lme agi, time aku kt sklh.. aku mrptkn dri ngn bf org.. ohoi.. aku x cri diorng k.. diorng yg dtg kt aku, so aku mnerime ngn tngn yg trbuka.. slh ke??? tu mslh si gf 2 klu x tau nk hidu prgerkn bf sndri.. aku jus follow flow bf die..
aku mmg sng nk ske kt org.. tp aku ssh nk trime org dlm idup aku.. aku mmg sng ckp luv2, tp itu x brmkne aku btol2 mksdknnye.. its up 2 d guys..

utk si gf yg ckp aku amek bf die 2, dgr cni ea.. aku xtau sjak ble aku rpt ngn die.. yg aku tau, dlu aku bnci gler kt die, n ble aku nngok gmba korng kt frenster besfren aku, aku jus ckp, hmmm..elok la 2 org 2.. ssuai la 2.. pndi ukur bju d bdn sndri.. dats all.. n aku stat trime bf ko ps bf ko ckp die da clash ngn ko.. tp lme jgkla aku nk pcye hl 2.. smpi la last, ko cal die n aku dpkse jwb.. then i knew he told me the truth.. so, aku go on jela.. aku rse aku x slh, n xpyh kot mntak maaf ngn ko.. n for ur infrmation yep.. aku xpnah mmburukkn ko dpn exbf ko 2 pon.. aku siap puji agi, aku kasi die ruang utk pk blik, aku tau ko ngn die da lme, aku phm 2, aku soh die blik smle ngn ko, baiki blik rlationship korng, tp klu die da xnk, jgn la ko slhkn aku plak.. ko x tau pe yg jdi antra ktorng.. die 2 da la jnis baek cm2.. kang klu aku pkse2 die wt mnde bkn2, aku gk yg dprslhkn.. ko ingt aku x ksian ke kt ko.. adoyai.. aku pon xtau pe mslh korng smpi xleh nk fix blik.. besa sngt ke prob 2.. smpi skang aku x tau taw.. k la.. 2 jer aku nk ckp kt ko.. aku jus harap ko hepy psni.. xssh nk phm llki klu kte tau cm mne nk hndle diorng.. air mata bkn jln pnyelesaian.. believe me..

12 april 2010, aku kapel ngn gg.. lme gk aku try trime die sbb bnyk sngt mslh.. aku kne cnsider ex die, aku kne pk psl besfren aku alia, bnyk aku pk.. n at last, aku trime die seadanya sbb alia da stuju.. hehehe

skang aku rse pe mkne cinta.. die trime aku seadanye.. sngt mnrime.. smpi kdg2 aku rse bslah gler klu wt prngai ngn die.. tp aku akn cbe jge rlationship ktorng.. aku hrp kekal la.. tp klu da xde jodoh, aku akn cbe trima gk.. now, i luv him so much.. really.. no doubt.. sumpah aku ckp.. hehehe

last thun ni gk, aku g beijing.. sjuk 2.. sronok gler.. aku dpt duk ngn alia n miza.. 2-2 classmate aku, n org yg pling aku rpt.. sngt hepy go lucky.. luv u guys so much.. muahx!!!

2 comments:

aLya said...

i can see my name there..hahahaha
camne aku nak restu awal2 sbb x cakap pon..hahaha

yunie said...

hehehe.. ok slh aku.. aku ngaku..
thnks 4 ur support.. luv u la sayang..

pretty!!!!