salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, January 19, 2011

sutera mall

hallu smue... (^_^)

ari ni aku sangat seronok sebab dapat kuar ngan sayang2 aku :miza, ayu n pqah.. bestnye.. da lame gler aku x hangout ngan diorang.. masuk sem ni, ni baru first time kitorang kuar same2.. hmmm... rindu sangat time dulu2.. wat pape jer mesti same2.. g makan, g jejalan.. syoknye.. tapi skang da jarang sangat sebab aku selalu kuar ngn mr boyfi aku.. heeee.. cowie sayang2.. laen kali kite g dinner same2 pulak yep!! kne tnggu mse yg btol2 sesuai supaya tiada sebarang gangguan.. oppps!! ha.. lupe, aku akan berusaha untuk ingat jalan supaya kte dapat g tempat2 yg best agi.. hehe pas balik jer dari kelas dalam kul 2, kitorang trus jer kuar.. aku ajak diorang g SUTERA MALL.. tempat ni diorang x pernah g agi.. aku ngn mr boyfi pon bru g 3 kali.. mall ni cam tersorok ckit, tapidalamnye bestla jgk utk shopping.. hehehe


ha.. ni la sutera mall..



hehehe.. yup!! dat is me..

1 mall kitorang pusing.. miza da lame nak cari kasut, so akhirnye aku terpkir nk ajak die g cni.. akhirnye dapat gakla bnda yg die nak.. aku pon dapat gakla barang walaupon aku x terpikir nak beli.. adus.. hehe.. xpala.. asalkan aku puas ati.. thanks ayu temankan aku cari kedai baju yang cute2.. penat tu.. bape kali aku ajak die pusing.. miza ngan piqah pulak g try kasut..

nak tau x aku beli ape?? hehehe



pink pink pink!! wat can i say.. huh.. heee.. suke2.. yeay!

tolongla aku suke gler baju macam ni.. xtaula knape.. bear.. tolongla jangan cakap org cute ble pakai baju ni.. hahahaha.. perasaan kamu ya!!!

korea shirt!!! wuuuu.. 1st time aku ade baju macam ni.. ayu la ni punyer pasal.. hehehe

3 benda tu total up rm60.. okla tu.. ingat senang ke nk tengok aku habiskan duit aku sendiri.. besenye aku tunggu balik umah untuk abiskan duit mama aku.. huahahaha..

mama2, nanti kaklong balik kaklong nk boot 1 ngan suar jeans skinny levis 1 ea.. boleh kan??? hehehe

aku pon ade belikan something untuk mr boyfie aku.. (jangan ingat org x ingat kt bear pulak ea) cian die kene tinggal.. hahaha
aku blikan cupcake ELMO.. cute sangat..


elmo

ok.. tu jer setakat ni.. esok cuti kn?? yeay!! honey, i am ready for bowling tomorrow!!! malam ni wayang kn?? wuuuu.. bestnye.. luv u so much mr boyfi..

1 comment:

aLya said...

aku da tengok baju bunga-bunga :)

pretty!!!!