salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Monday, February 7, 2011

balik kampung

da lame aku x update kn
mklumla da abis cuti
(dan2 je kn ko pnyer lame tu kn yunie, cm setaon) hehe

ooooo
aku nk cte
ari khamis lepas aku balik kampung
03.02.2011 malam
sepupu aku kawin

da lame gler aku x balik kampung
last balik pon time raye haji tahun lepas
kampung aku kt rusila, terengganu

perents aku selalu gak la balik
tp aku x ikut sbb kdg2 klu mereka balik kampung aku ade kt utm
kadang2 pulak aku dum melepak kt umah, malas nk balik
hehe

xde mende da nk cte
sepanjang kenduri aku duk dalam bilik jer bersembang ngn adik2 aku
bersembang cm bertaon2 xjmpe kn
besela
pmpuan bnyk gosip
xabis kt umah, smbung kt kampung plak
x gitu girls???
heeee

kte tngok gamba la plak ea
kenduri nye esok 04.01.2011

ini mama ngn abah aku
nmpak x abah aku tu, ssh tol die klu nk amek gamba
jelir2 pulak da
abah2
mama pon gelak jer...

ni la adik2 aku
yg purple tu yana, yg hitam tu sha-e
yana mmg tetap ngn keayuannye, lemah lembut ok
shae pulak, tengok die duduk pon korang da leh agk kn
tengok la die pakai tudung, maen sarung j
er, terpaksa la katakan
x gitu adeq?? h
ahaha

okie
da stat masuk aku pnyer gamba
confirm la berterusan pasni yep
hehehe
aku ngn mam
a
oohh.. e-nye ad
e skali
(e-nye, taula terpaksa duk ngn kaklong tapi
x yhla wt muke cmtu) heeee

ini nenek aku
umi mama
tapi aku pnggl mi
simple jer k
n
sngt petah bercakap smpikn kamu akan bersuara cm ni "mi, lame
agi ke mi nok abis cite" hehehe.. jht x?? dan mi sngat kuat melatah

itu aku, e-nye dan mak sedara aku
aku panggil die cekcik
sebab die paling bongsu dan kecik
die adik mama aku
aku sngt rapat ngn die
dan die sngat sweet dan
sporting
luv u la cekcik
(kamu wt muke lagi ye
p e-nye)

yela2
kaklong amek gamba e-nye sorang2 yep.. hehe
nmpak x muke hepy tu
time gamba yg ats2 tu, die baru bgun dari tdo
so, mood agak tdak baek slpas dipakse bgun dari mmpi yg indah.. haha
time ni da hyp
er da
sngat bnyk mulut
name sebenar die daniel shafiq, sepupu aku, ank pak cik aku, adik lelaki mama
owwww.. suaranye se
rak2 basah
seksi gitu
kn e-nye kn?? hah
a

my pixies time
hehehe
nmpk aku posing
gelabah kan
hahaha lantak
credit for my sis shae ok
time kasihla deq sbb mlayan kerenah org


pas abis jer kenduri kitorng terus bertolak balik
dalam kul 5.30 ptg
pas semayang asar, aku pon bukak la aku pnyr contact lenses
aku pakai la spec aku yg ske melorot tu
nk balik umah da pon
lek ah yunie
heeeee


yup!! dats me..

chow!!


1 comment:

shaeyusoff said...

yup, ure right... absolutely right... haha..

pretty!!!!