salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Monday, April 11, 2011

anonymous- DZUL LUTFIE




ish3...
nmpak comment kt atas tu..
itu ANGEL yg anta taw..
aku xtaula angle versi ape kn..

post ni mmg khas utk ko!!!
xyh nk maen trase trase da..
ini mmg aku nk sumbatkn terus cili kt mulut ko..

ape tu???
LELAKI cri gaduh ngn pempuan..
msuk akal ke x ea..
aku x prnah alami la plak situasi cmni..
tp kn, klu aku nk ckp die ni pmpuan, lgi ssh nk msuk akal..
sbb pe?? nme da mcm llki, pstu coment plak bkn maen lagi ayt die..
yg aku tau la kn..
pmpuan ni, klu maen kutok2 sjht mne pon, ayt still nmpk sweet..
nmpk la jiwa pmpuan tu..
setuju x ngn aku???
hahaha

BACE ni yep si ANONYMOUS DZUL LUTFIE!!!!!

klu ko x tau pape psl modelling, jgn ckp bnyk.. memalukan dri sndri taw.. ko ingat semua yg jd model tu cntik2 ke??? ohoi.... meh cni aku nk bgtau.. utk jadi model kite hnya mmerlukan KETINGGIAN yg ckup, rupa yg MENARIK perhatian, n ade la lgi sub2 die.. fhm???
ha!!! 1 lgi.. ade aku tlis kt ctu aku CANTIK??? ade??? apehal la ade llki cmni.. mamalukan gf sndri.. tu pon klu ade pmpuan yg nk kt ko la..

bab HATI plak yep.. hati ko bkn maenla mulia kn.. sbb tu ko bley tulis bnde2 cmtu kt aku.. mklumla aku kn evil, ko tu ANGEL.. kn3???

bab ni aku sngat xpuas hati kt ko.. yg laen aku xkisah lngsung.. xterkesan lngsung kt hati aku ni.. asal tbe2 babitkn bf aku dlm hal aku?? die xde kne mngene pon dlm hal ni.. ko tu SAPE nk mengaibkan org laen!!! ko xyhla nk ckp, da die terase tu apasal.. mmg patot pon die terase sbb mmg jelas ko tuju coment tu kt die sbb ko tulis BF aku.. aku nk ckp ko BODOH, mmg ko pon kn..

sedarla diri tu ckit.. ko tu LELAKI, wt la care lelaki.. cbuk nk msuk cmpur hal pmpuan.. tnggikan ckit maruah ngn ego ko tu.. jgn smpi pmpuan leh pjak2 ko.. stakat coment2 kt blog.. oiii!!!! JMBU la lu der.... malu la ckit kt gua ni....

tu jer aku nk tulis.. aku xkisah ko nk kutok aku.. TP..... jgn mlibatkan org yg aku sayang.. jgn cabar sabar aku.. ingat aku takut kt manusia cm ko.. ckit pon x..

4 comments:

Nyssa Nuar said...

dear...sbr la k..lek2...remember one thing...dont pick fight with silly people because they will drag u down to their level... kite punye level tgi kan dear...so...biarkn mereka dgn labu2 mereka..=)

yunie said...

siyes aku xkisah diorng nk mngate aku.. sumpah xkisah..
tp, ble diorng angkut skali ngn org yg aku syg, dats make me damn hot..
hehe.. tq dear for remind me.. :) muahx!!

fendiruddien said...

nk join mgata gak r kalu x kisah..haha..relax la sis!!depa mulut lngkang kot 2..

yunie said...

i am relax.. hehehe.. nk bermeditasi jp ah..
okie.. thnks taw.. it wont hapen again.. :)

pretty!!!!