salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Monday, April 11, 2011

watever hapen, i must be strong

ok
itu ayt last post aku yg sblum ni

tp kn......
post aku yg sblum ni, aku rse aku post bnde baek..
ke x??
still ade anonymos nk complaint pnjg2..
xphm aku...
aku rse mngkin sbb ayt yg kt atas tu kot..

sebenarnye kn.....
aku xtrkesan lngsung ngn ayt korang wahai ANONYMOS...
dats why la i wont delete all ur coment..
aku lg suke ade la..
blog aku femes kot..
sape xnk.. kn2??

utk ayt WATEVER HAPEN, I MUST BE STRONG tu..
itu utk dunia realiti aku..
utk aku brhadapan ngn kerenah bf aku, kwn2 aku, family aku, study aku n semua la yg berada di alam REALITI aku..
BKNNYE utk korang wahai si anonymos..
adoyai..
PERASAAN gak korang ni kdg2 kn..

aku nk memotivasikan diri aku ckit2 pon xleh..
jd hal besar kt korang ea..
ish3..

hope u guys enjoy all dis..

p/s: klu terase kt mne2 pndai2 la ubtkn sendiri ea.. aku xdpt nk tlong la.. :) keep on going anonymos.. WELCOME TO MY BLOG!!!!

2 comments:

Nyssa Nuar said...

ish2...sonok2...aku tak penah ade mak enon kat blog aku...maupon pak enon...mak enon bleyh blah agy..tp pak enon tu x leh blah..cm pompuan nk gado...kalo jantan, gado ngan jantan da r...adeii...

yunie said...

hahaha.. biala ngn pak enon tu.. tp kn aku rse lbey ssuai ngn nme pak pon2.. kikiki

pretty!!!!