salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, April 13, 2011

i feel it in the air

that beautiful face
or these warm and worse days
suprise, suprise
i'm doing just fine

whatever comes i'll be okay
whatever life throws my way
you wish i'd hurt
but i'm as free as a bird
and i'm happier now

yeah!!!
lets sing together guys...

ok2
da2, kte smbung cte

korang mesti pelik kn, biasenye aku ske post bnyk bnde dlm 1 hari
tp kelmarin ngn smlm ade 1 post jer
pelik kn? kn3?? hehehe
aku bz wt projek la
bnyk bnde kne anta next week
lagipun yg lps2 tu, aku cbuk duk mlayan anonymous yang MATANG
aku kn kanak2 yg XMATANG, so slagi leh lwn, aku lwn la
hehehe
x slh kn?? lgpon ni BLOG AKU, aku x g kacau BLOG ORANG LAEN
utk puaskn hati aku, aku akn post pape jer kt blog aku, aku akn coment pape jer kt blog aku
sape nk terase, terase la, ADE AKU KISAH????

1 bnde jer aku slalu ingat
ni pesan adik bongsu aku yg sngt sweet
walau marah, bengang, sakit hati mcm mne pon aku kt sape2
aku x akn kutuk, serang, hina, caci, mngate, or pape jela yg seangkatan kt blog org tu!!!
yg lebey dasyat aku x akn ajk kwn2 aku wt jht skali smate mate nk protect aku
excuse me, not my taste!!!! euwwwww...
ini MARUAH org kn, so kte kne hormat tu...
jdi ape aku akn wt klu aku marah???
aku akn post semue bnde kt blog aku
oit!!!! hello!!!! BLOG AKU, aku pnyer suke la
sape2 pon leh bce dan aku tau aku X AIBKAN sape2, sbb aku x tulis nme org yg aku tngh marah tu....
klu org tu nk TERASE gak xpon SI KAWANNNYE yg terase lebey, terpulang la kt masing2
cmne??? ok x statement aku??? heeee
korang cube pikir2 la yep klu xde keje.. hehe

walaupon AKU ni jahat, mulut cm celaka, ske cari pasal, XMATANG, hodoh, perasan, emmmm... ape lg ea... bnyk2 la..
as long as, aku x kacau aib org tu, akn akn HAPPY
kalu ade gak org yg nk terase lebey2 tu, g MAMPUS sme die
ble diserang, BERUSAHA untuk lawan balik
jgn biarkn diri anda dijatuhkan!!!!

huh
cop2!!!!
sebenarnye aku nk tulis psl anniversary aku taw
tp terover msuk plak bab ni
xpela, nnt aku wt post baru
AKU KAN SKE POST BNYK BNDE DLM MSE 1 HARI
kdg2 tu kan, tiap2 15 minit aku duk post bnde baru
sabor jela kn
hehehe

p/s: kalau aku tak punya agama dan sekelumit iman dihati pasti.. pasti aku akan kerat satu per satu daging dan tulang yang kau ada semasa kau masih bernyawa. biar kau rasa, betapa enaknya daging kau dilapah didepan mata sendiri. :)




5 comments:

Nyssa Nuar said...

ble mok berkate-kate..hahaha

yunie said...

hehehe.. :)

aLya maNip said...

da matang ko..hahaha

Anonymous said...

"aku tau aku X AIBKAN sape2?"
T.I.P.U! L.O.S.E.R gile

yunie said...

alia- hehehe.. u know me better, rite my dear.. :)

mak enon- ohoiiiii!!! yg ko skit ati sngt ngn aku ni npe?? msti kne tpt2 ats kple ko kn.. ciannye.. aku simpati gler kt ko.. hahaha.. booooya!!!!

pretty!!!!