salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, April 13, 2011

boy, you COMPLETE me

12.04.2011
pas blik kls, siap2, ktorang trus kuar, dlm kul 5.30 pm
dlm erti kate laen, DATING
hehe

1st destination
HUTAN BANDAR
kt ctu cm taman la
ade tasik bnyk2
ktorang jln2 smbil tngok orang joging
da penat, ktorang duk borak2 ngadap tasik yg ade air pancut
waaaaaa... romantik x???
nmpak!!! betape gediknye aku.. hehehe

gambar xdpt nk upload sbb time ni gne nset dak gg

2nd
dinner time!!!
CHICKEN CHOP HUTAN BANDAR


sebelum menu utama smpi, dak gg ni mkn otak2 dlu
die jela mkn.. aku xminat otak2 kt cni..
otak2 pantai timur tiada tandingan.. FULL STOP!! hehe


ni STEAK.. mknn aku..
bestnye.. nyum2..

ni plak CHICKEN CHOP
menu dak gg

3rd
area bandar
aku pon xtau nme tmpat ni ape
tp cm shopping complex la
sbb aku nk cri headphone sony
at last, aku dpt gak headphone, hasil duet membodek mama aku
seronok!!!!
pstu kitorang beli cake SECRETE RECIPE
sepotong jer.. jimat... hehehe
xdela.. aku krg ckit ngn makanan manis2 ni, so daripada aku aku mkn sesuap pastu aku buang, baek aku simpan duet tu dalam tabung..
kek tu kitorang kongsi.. ha!!! nmpk.. romantik agi.. korang ade ke?? hehe.. graw2 taw..

ni la kek nye.. xingt da nme ape..
rse coklat.. nyum2!!!

last destination
DANGA BAY
kitorang mkn kek kt cni
duk ats batu ngn angin yg sepoi2
waaaaaa.. ske2...

gmba ni ade dlm nset aku..
okla tu kn..

pastu kitorang pon balik
guess wat present i got??
hehehehe

tadaaaaaa!!!!!


rose colourful lamp
ade bnyk color....
wuuuuuu... cntik.......

pokok love
wangi sangat2
aku suke.......

ni paling aku suke!!!
nme die water ball
tp aku pnggil winter globe, sbb pe?? ble kte goncang, pstu biarkan, nmpk cm salji turun.. CANTIKKKKKK....

tu jela yg aku dpt...
walaupon xbnyk cm time birthday, tapi aku suke sngat2..
skang aku da ade 6 winter globe plbagai saiz
yeay!!!!!

p/s: smlm sngt seronok.. sumpah aku ckp.. aku hepy sngt ngn dak gg.. aku harap jodoh aku ngn die panjang smpi ble2.. aku x mo brharap lebey2.. smue da ditetapkan kn.. tp, klu someday mse utk kitorang bersame da habis, aku just nk die tau, aku syg die sngat2 dan aku sngat2 hepy die ade disamping aku setiap detik.. oleh itu, aku akn berusaha wt die hepy spnjang ktorang same2.. LOVE U BEAR..

4 comments:

twinscraftlife said...

Hey nice blog~~^^
visit our blog~ we sell 100% handmade stuffz like pouches, mobile charms, unique tags..
좋은하루가되세요~
http://twinscraftlife.blogspot.com

yunie said...

owh, tq.. :)
okie, no prob..

fendiruddien said...

yuni,tq..tp btol aku ckap,aku naik mnyampah dh..x ad lg pmpuan bt aku mcm ni..

yunie said...

welcum :)
olololo.. da2 la tu.. anggp jela pnglmn hdup.. da besa kn.. no ngajuk2.. okie??

pretty!!!!