salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Sunday, April 17, 2011

post yg sngt KEJAM

AMARAN!!!!!
post ini sngt2 JAHAT drpda biasa.. hope, pada korang yg berhati suci, hati sensitif, emmmm... ape lagi ea... pape jela... diharap JANGAN TERUSKAN PEMBACAAN.. takut2 terluka.. aku ni kan mulut puaka, suke provoke dan aku sngt suke mncabar kesabaran org.. yup!!! dats me.. hahaha

i shall start with this:




come on la wei... da, mmg hobi aku ske ngate org.. aku nk wt cmne agi.. pstu ade plak bahannye.. nasib2.. yg psl saba tu aku da ckp kt prenggan ats.. psl insecure tu, aku tau kehebatan aku, so u no need to worry about me k.. lgpon klu ko ade hati agi pon, it will make u more depressed.. pity on u..






okie.. skang baru aku paham cmne rupe CARA BIJAK N BERTAMADUN.. hmmm.. u r so nice.. i'm so envy with u..






ooppsss!!! itu sngt sensitif yep.. tp dsebbkn korang yg kasi kn, aku telan jela ea.. sebenarnye, kening adelah aset aku yg pling bhrga n gigi tu, skit kot taruk braces.. xmo aku.. xthn.. xpla.. aku trime seadanye.. kang klu aku btulkn 2-2 tu, ade plak lg aku rmps bf org.. ha!!! sape ssh???






hello!!!! aku ni bakal ENGINEER.. bknnye bkl LECTURER BI.. adoyai.. asl korang paham pe aku ckp, kre ok la tu.. ilek2 suda.. xpe, aku akn berusaha membetulkn GRAMMAR aku.. hiak, hiak!!!







oooo.. ko tau rpnye die syg mati kt aku.. tq.. aku pon syg die jgk.. dun wory.. tp kn, ko pon mst prnh trdetik kn bestnye klu die syg aku cmni jgk.. kn3?? ke x??? kikiki.. i'm sorry..






aku mmg x pndai la bnde2 cmtu.. gne autocad, minitab, matlab, fortran, aku tau la.. tu pon, naseb aku tau psl picasa, klu x mmg adik ko darjah 6 tu juara ah.. confirm.. sia2 jer aku msuk UTM.. klu nk dtg, dtg jela.. ckp lebey2 pon xgne.. eh, lpe air liur xkne byr.. okie.. truskan..






e eh.. bkn dlu ko ckp nk mngelak jmpe aku ngn die ke?? oooo.. da ubah pikiran ea.. dun wory.. aku ade lg 2sem kt UTM.. ko doa2 jela kte trsrmpak ea.. klu kte ade jodoh, adela.. tp klu xde, jgn kecewa plak taw.. hehe






x takut ea.. bgusla klu cmtu.. aku pon xske org takut2 ngn aku neh.. oish.. kire ok la tu ko add aku, aku approve.. yg kwn ko tu, adik aku nk add x aprove2 smpi skang.. nape??? takut leww tewwwww.. ilek ah wei, adik aku bru 17.. ko tu da brape.. eh, ko kre nseb baek da tu aku block ko.. org 1st kot.. syabas taw..

n the last one..

yg ni aku sngt trkejut.. seb bek kesihatan aku baek2 jer.. adoyai... manusia, manusia.....






hmmmm.. ko msti terkejut kn.. lmbt ckit smpi.. smlm bru aku dpt tau.. member aku tu, bnyk keje laen agi nk wt drpda duk mlyn kerenah ko.. laen la aku.. aku mmg ske mnde2 cmni.. bgusnye niat ko tu kn.. tp..... ko clap org.. maap la yep.. bgusla klu ko da xnk kt bf aku, klu ko nk pon, ko xkn dpt.. sory to say..
ok, aku nk bekap ckit member konon2 ko tu mrngkap member aku, classmate aku, peneman aku balik umah, peneman aku bercerita, n macam2 la.. ko tu bersyukur ckit, ingat ckit pe yg die prnah wt kt ko dulu2.. sape yg bg ko nsht time ko tngh sedeh dlu?? sape yg dgr smue cite ko time ko ngh sedeh dlu?? sape yg cite smue bnde yg ko nk tau time ko sedeh2 dlu?? sape??? sape????? tlg kenang ckit jasa org.. sejahat jahat aku, aku xde member konon2.. sape2 yg prnah baek ngn aku, smue member aku.. aku xtaula plak dlm dunia ni wujud MEMBER KONON2.. wat the hell.. slut!! opps... tercarut plak.. ko xkisah kn.. ko kn da tau prngai aku cmne.. kn3??
hehehe

sape2 yg bace ni, msti mcm2 tanggapan nk bg kt aku kn.. ade yg akn ckp, mulut cm celaka, jahat seyh, sengal pnyer pmpuan, xgune tol la pmpuan ni, bitch!!!, tetttt tettttttttt teeetttttttttt.. terpkse disensored kn.. hehehe.. yg aku leh ckp, jgn try bermusuh ngn aku.. aku mmg xde bekap, n aku xnk pon mnde tu.. kalau jahat, bia aku srg jer jht.. aku tau cmne nk hndle org yg xske aku..

p/s: aku harap ko x try bukak blog aku.. klu terbukak, jgn terkejut plak taw.. post ni mmg khas utk ko.. cop2, ko kn bnyk geng bekap, so mnde ni msti smpai gk kn kt tlnga ko.. ok la.. but, sometimes i wonder, can u walk alone??? hmmmmm... ORG JAHAT mmg ske wt mnde bkn2 cmni.. ko tau tu kn.. aish, ne leh xtau.. ko kn x bodoh.. i'm sorry.. daaaaaa...

16 comments:

Nanae Lil' Misz Sunshine said...
This comment has been removed by the author.
jentayu said...

"Orang yang BERIMAN itu bukanlah orang yang SUKA MENUDUH, SUKA MELAKNAT serta yang SUKA BERCAKAP KOTOR & KEJI"
[Hadith riwayat Tirmizi drpd Ibnu Mas'ud r.a]

-renungkan

fendiruddien said...

part gigi yg kna pkai bnda alah 2 pling klakar..hang yuni..gigi hang rosak ke??elok je aku tgok..depa pnya byk tmadun 2..main post2 gediks kot mcm 2..vote 4 mlut puaka yuni!!

Anonymous said...

saya akn cbe renungkan hadis 2...
n saye akn bace bku hadis yg ade ade kt uma 2...tebal kot...complete da kot bku 2 ngn sume hadis...mklum la bku drjah khas...huhuhuhu

yunie said...

jentayu- thnks for the hadis..
;)

fendi- tahi mu.. hahahaha.. yeah!! i'm superb.. hehe

anonymos- hah????

aLya maNip said...

wei...lupa nk ckap satu bnda..pasal msg reply tu kan..dia cakap "aku ingat ko kawan aku" tapi kalau kawan nape takot nk jupe? nape takot terserempak??? pelik gak aku....

btw, thanx la syg...hahaha.. bak wat cmne..aku kawan konon2 je..lepas ni aku nk g cari kawan konon2 laen plak..hahaha

yunie said...

alia- hmmm.. dats why la aku confius.. aku gelak cm org skit jiwa pas bce msg tu.. adoyai.. mle2 ckp laen, pstu laen.. xphm aku ne satu yg btul.. bia jela die ngn hdup die..

klu gitu aku kne cari psl dlu la bru ko dpt kwn konon2.. hahahaha

Anonymous said...

kenapa mulut macam haram?

Anonymous said...

nak jadi model?????

yunie said...

pak/mak enon 1:
uik, iri hati ke?? ooo.. kne btg idung sndri ea.. jgn melatah agi.. lek dulu.. bnyk agi yg akn mnnt korang.. chill bebeh..

pak/mak enon 2:
a ah, npe?? sngkut paut ngn ko ke?? ke ko yg tubuhkan agensi modelling kt dunia ni??? adoyai..

Anonymous said...

tak iri hati pun..juz cam menjatuhkan martabat wanita la...biarlah org tu nak ngate ape...kalo kite benar..insyallah...kite tetap benar...bersabarlah...

yunie said...

pak/mak enon:
bgusla klu x.. ooo.. time aku, mnjtuhkn mrtabat wanita, time diorng mninggikn martabat wanita la ea?? nice.. gud job..
saba.. iye, aku tau tu.. thnks for dat.. bia?? mkin bia, mkin truk nnt jdnye.. aku jus prthnkn kesakitan hati aku.. btw, aku akn brsaba slgi trmmpu.. thnks..

Anonymous said...

sian boypren ko dapat pompuan mulut longkang cam ni..eh tapi tak pela..ko ngan boypren ko kan sekufu..perangai cam taik..

yunie said...

pak/mak enon:
ko xyhla nk ksian kn bf aku.. ko ksiankn dlu dri ko tu.. pathetic!!! penakut plak tu.. klu aku, aku malu jadi manusia cm ko yg hdup die cbuk nk jge tepi kaen org.. mind ur own business.. stakat nk coment2 mcm ni.. bla la wei.. panakut!!! boooooo!!!

shaeyusoff said...

modelling menjatuhkan martabat wanita ?? what the fffff????? bla lah... pdhl x lyk jadi ptotlah ckp cam tu... hahahaha... org yg jeles ni mmg ramai... mmg la dye ckp x jeles... bodo.. aku mrh nie... haha

shaeyusoff said...

modelling lansung x menjatohkan martabat wanita... pornstar lagi mnjatohkan martabat wanita... hahaha

pretty!!!!