salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Sunday, May 1, 2011

update

fuhhhh
berhabuk

ish3

wokeh
aku sngt bz yep skang

final exam
aku baru abis 3 paper
1st english
aku kua dri dwn exam awl stngh jam
nmpk!!! btape terror nye aku pnyer english
huahahaha
sbnrnye aku da xde idea nk tulis, pnt kot pikir idea dlm bi
aku amek writing, so... GRAMMAR msti btol yep guys.. no tunggang langgang..
klu x, result akn tunggang langgang jgk.. haha

2nd n 3rd economy n solid 2
suck!!!!
2-2 ni dlm 1 hri
eco pagi, solid ptg
btape tough nye aku nk jwb 2 paper ni
i jus hope for miracle

n

dating
ok
mmg aku xpernah berenggang la ngn mr azizi aku ni
kecuali masa tido
masa laen smua aku ade ngn die
mkn, study, jln2, mcm2 la
sementara aku masih ade masa ngn die sblum aku bercuti pnjg
lebeh baek aku guna ngn spenuhnye mse tu
4bulan.. lame kot.. jaoh kot.. adoyai..

p/s: aku ade lagi 3paper sebelum aku balik umah.. pastu aku akn wt latihan industri kt kemaman, terengganu.. kepada fendi aka tahi aka musuh ketatku aka kwn baekku aka abgku, nnt2 la ea aku post yg puaka2.. xde idea agi la dude.. hehe.. kepada sesiapa yg terasa, yg ske baca blog aku ni, tempoh yg aku bg ko still jln taw.. klu keinginan memiliki balik ko tu maseh kuat la.. klu x, xpe.. tu jer kot yg aku nk tulis wt msa ni.. cop2!!! lg 1 jgn cuba bermusuh ngn org yg korang xknal sape musuh tu sebenarnye.. :)

chow!!!

2 comments:

aLya maNip said...

4 bulan yg mendebarkan gg..hahaha

syg, aku ade suggestion baek punye..hihi
bila da free sket n rasa slese sket LI, ajak la gg turun tengganu, hasrul, epul seme kan ade. ajak ayu skali..hehe
takpon lepas kita da abeh LI..hihi

fendiruddien said...

TERIMA KASIH wahai yuni..hang kwn aku,tahi aku,adik aku..puaka2 hang pn aku syg hang..yeah..aku x sekacakk gigi hang..tp aku hensem mcm bradd pitt

pretty!!!!