salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, June 7, 2011

miss miss miss

ehem2..
mnggu ni mnggu ke 4 aku internship
so far so good
keje aku asyik on9 jer
xpuas kt office, aku smbung kt umah
hehe
pagi jer aku msuk workshop, tngok2 abg2 wat keje.. wah.... bajet ko da engineer kn yuni.. haha

aku da start merindui kawan2 aku
aku rindu ayu bebel2, kutuk2 aku
aku rindu alia bercerita
bile aku teringat kat alia, aku teringt cite pasal kwn konon2 die
hahaha.. mmg x leh bla.. aku xkn lupe smpai bile2..
kawan konon2.. korang leh bace link ni kalau nk tau.. sngt lawak..
http://aleeya24-fairytaleprincess.blogspot.com/2011/05/kepada-kawan-konon-konon-ku-ini-untuk.html
hmmmmm... i miss both of u..
n of course i miss my BEAR too..

oooo
btw, esok birthday kekasih hati aku..
can't wait to wish
i wanna be the 1st one.. hehe
hadiah.......... hmmmm...
aku xtau nk belikan ape...
tp
i have something special for him

wanna see???
tomorrow k..

chow!!!

2 comments:

aLya maNip said...

waaa...aku rindu ko gak wei!!!
lmbat ag nk tggu buln 9..huhu

yunie said...

hmmmm.. tu la pasal.. nk story2 neh.. haha

pretty!!!!