salji

sweet sour relationship

Daisypath Anniversary tickers

love is in the air

Daisypath Wedding tickers

Sunday, November 27, 2011

yeay!!! da dapat sijil..

okeh, i am so happy now.. hah hah hah~~~

gua da dapat sijil wa ckp sama lu.. heh???? mcm la orang lain heran kn~~~~
di sini diumumkan bahawa 27 november 2011, nurul shayuni dgn jayanya telah mndapat sekeping sijil kursus kahwin.. kihkihkih
asal ko riak sangat nih??? =.='' oish, ko ingat senang ke nak dapat sijil nih.. melayang duit rm100, melayang pagi sabtu & ahad ku, kena dgr ceramah 12 episod sampai terkial-kial mata ku nih kat dalam dewan.. tapi xpe.. akhirnya~~~~~ ahakz! aku berjaya... Yeay!!!! alhamdulillah...

ok, settle first part untuk menuju ke gerbang perkahwinan.. :)) wink2 ;D ini memang sumpah nak kena makan penampor.. hakhak

ni la sijil aku yg aku bangga kn tuh.. hehehe.. nmpak jeh bese2 sijil ni tapi ianya mempunyai berjuta-juta makna taw.. haippp!!! jgn curik ea.. kikiki

ni sijil my future husband~~~ care to vomit??? lets go!!!
xyh la tnye cmne sijil die leh ade ngn aku sbb die soh aku pegang smpai la die kawin nnt.. kalau aku pngantin pempuannye alhamdulillah, buatnye kalau x, itu memang menambahkan beban ke atasku okeh.. nk post lg, pape la.. mcm2 la cry baby srg nih.. =.=''


skang aku tengah menghitung hari for the second part iaitu merisik.. hehehe.. xsabarnye~~~~ stop it yuni!!! haiyaiiii.. it's still too long.. hmmmm... okie~~~

haaaaaa... gedik x? gedik x???? kikiki



ok la.. tu jeh.. next i will continue with serba sedikit tentang modul kursus.. till there..

4 comments:

aLya maNip said...

lepas ni leh ceramah kat aku pngalaman ko..hahaha

Nyssa Nuar said...

hamboi..kelas kau jah! hahahah

yunie said...

alya ---> bereh2.. haha

yunie said...

nisa ---> kamu bile lagi.. cm da bau2 gulai nasi mnyak.. hakhak

pretty!!!!